Onderhoud & reparatie

Door het buiten- en binnenschilderwerk goed te onderhouden verlengt u de levensduur van het schilderwerk. Door gedegen onderhoud behoudt de woning zijn waarde en voorkomt dat er kostbare gebreken ontstaan. Huijbers Schilderwerken biedt u een totale oplossing voor alle onderhoudswerkzaamheden, voor zowel particulier, Vereniging van Eigenaren of bedrijf.

Waarom onderhoud?

Het onderhouden van uw schilderwerk is altijd noodzakelijk. Een nieuwe verflaag zorgt ervoor dat uw woning of pand er weer goed en fraai uitziet. De kwaliteit van de verf, ondergrond en materiaalsoort bepalen de levensduur van het schilderwerk. Bij het onderhouden van uw schilderwerk kunt u denken aan schilder werkzaamheden aan plafonds, muren of andere wanden, kozijnen en raamwerken, deuren, etc.

Duurzaam onderhoud

Door omstandigheden kunnen krassen en scheren ontstaan in de verf. Om verdere slijtage aan het materiaal en ondergrond, zoals houtrot of roest te voorkomen is periodiek onderhoud belangrijk. Ook reparatie van kozijnen of het behandelen van wanden middels spuitwerk behoren daarbij tot de mogelijkheden. Huijbers Schilderwerken heeft jarenlange kennis en vaardigheid om voor u het onderhoud aan uw schilderwerk uit handen te nemen. Naast het schilderwerk staan wij ook garant voor de beglazing en de wandafwerking. Omdat iedere woning uniek is, stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wacht niet tot het te laat is, maar neem vandaag nog contact met ons op.

Experts in schilderwerk

Goed schilderwerk is vakwerk. De specialisten van Huijbers Schilderwerken zorgen dat uw pand in perfecte staat wordt teruggebracht. Ons schilders hebben ruime ervaring werken vanuit de juiste richtlijnen die belangrijk zijn bij goed schilderwerk.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het onderhoud aan uw schilderwerken. Onze experts helpen u graag verder!

 

Dé specialist op het gebied van glas-, schilder- en wandafwerkingen.

Huijbers Schilderwerken kan al het schilderwerk voor u uit handen nemen. Wij voorzien u graag van advies en een gespecificeerde offerte, toegespitst op en aangepast aan uw specifieke eisen en wensen.

Plan direct uw afspraak

Vakkundig schilderwerk
voor binnen & buiten

Huijbers Schilderwerken kan alle schildersklussen voor u uit handen nemen. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten en staan voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail.

Neem contact op