Professioneel spuitwerk

Het laten spuiten van oppervlaktes met verf binnen of buiten uw pand is een snelle en makkelijke oplossing, waarbij uiteraard geen kwaststreek is te zien! Met professioneel spuitwerk krijgt u weer strakke en gladde plafonds en muren, waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Huijbers Schilderwerken adviseert u graag over de mogelijkheden en maakt uw woning fris in een handomdraai.

Voordelen van verf spuiten

Het spuiten van verf heeft enkele belangrijke voordelen. Onder de juiste omstandigheden is spuitwerk goedkoper dan normaal schilderwerk. Bijvoorbeeld wanneer er met latex kan worden gespoten. Daarnaast is het sneller aan te brengen en veroorzaakt het minder overlast. Spuitwerk kan zowel binnen als buiten uw woning worden toegepast. Door gebruik te maken van professioneel apparatuur kunnen we buiten perfect spuiten. Spuitwerk kan overal worden toegepast, zowel bij bestaande als nieuwbouwwoningen. Het laten spuiten van verf kan door onze professionele schilders snel en vakkundig worden aangebracht. Het spuitwerk geeft een egaal en gelijkmatig eindresultaat.

Toepassingen van spuitwerk

Wanneer er een grote oppervlakte geschilderd moet worden met latex verf, zoals wanden en plafonds, ligt het voor de hand om voor spuitwerk te kiezen. De ondergrond is daarbij het meest belangrijk. Verschillende ondergronden zijn ideaal om te spuiten, zoals op stucwerk, vliesbehang, spack, spachtelputz, maar ook op staal of hout voor bijvoorbeeld uw trap. Wij adviseren u graag over verfsoorten en materialen. In plaats van spuitwerk kunnen deze oppervlaktes ook met traditioneel schilderwerk voor binnen of buiten worden geschilderd.

Het eindresultaat van traditioneel schilderwerk is anders dan een gespoten muur. Met het spuiten van oppervlaktes creëert u een gladde laag. Aan de hand van uw wensen wordt er gewerkt met een spuit, een roller of een kwast.

 

Dé specialist op het gebied van glas-, schilder- en wandafwerkingen.

Huijbers Schilderwerken kan al het schilderwerk voor u uit handen nemen. Wij voorzien u graag van advies en een gespecificeerde offerte, toegespitst op en aangepast aan uw specifieke eisen en wensen.

Plan direct uw afspraak

Vakkundig schilderwerk
voor binnen & buiten

Huijbers Schilderwerken kan alle schildersklussen voor u uit handen nemen. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten en staan voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail.

Neem contact op