Schilderwerk advies

Soms twijfelt u wellicht nog over de juiste kleur of wilt u graag weten welke verfsoort het beste gebruikt kan worden voor de schilderwerken. Huijbers Schilderwerken staat voor u klaar om samen met u de situatie te bekijken.  We voorzien u graag van persoonlijk schilderadvies.

Professionals in schilderwerk

Of we nu een opdracht krijgen voor het witten van een muurtje of juist gevraagd worden om de gehele buitenboel van een nieuwe kleur te voorzien, wij regelen het graag voor u. Als professioneel schildersbedrijf hebben we jarenlange vakkennis die wij graag met u delen en waarmee we u helpen met het maken van de juiste keuzes rondom uw project(en). Wij zorgen daarbij voor een professioneel advies waar u echt iets aan heeft. Door het samenwerken met de professionele schilders van Huijbers bent u verzeker van de beste kwaliteit.

Schilderwerk & onderhoud

Het is erg belangrijk dat uw materialen en schilderwerk goed wordt onderhouden. Hiervoor kunnen wij u voorzien van het juiste advies. Het onderhoud kunt u uiteraard zelf doen, maar wij als schildersbedrijf nemen deze taak graag op ons. Eventueel een onderhoudscontract is mogelijk, zodat het onderhoud met regelmaat wordt aangepakt en zo hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Afhankelijk van de gebruikte ondergrond en materialen heeft schilderwerk een relatief korte onderhouscyclus, waardoor regelmatig onderhoud terugkomt. U heeft er als opdrachtgever belang bij om de kwaliteit van het schilderwerk blijft zoals u dit wenst.

Tijdens het uitvoeren van het onderhouden controleren we het schilderwerk en daar waar nodig wordt de verflaag bijgewerkt. Onderhoud is erg belangrijk omdat u zo kunt voorkomen dat eventuele beschadigingen groter worden en u kunt langer blijven genieten van het schilderwerk. Huijbers schilderwerken staat garant voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail. Voor elk project stellen we het meest geschikte team samen. Door het gebruik van hoogwaardige verf geniet u jarenlang, elke dag van een optimale sfeer- en uitstraling.

 

Dé specialist op het gebied van glas-, schilder- en wandafwerkingen.

Huijbers Schilderwerken kan al het schilderwerk voor u uit handen nemen. Wij voorzien u graag van advies en een gespecificeerde offerte, toegespitst op en aangepast aan uw specifieke eisen en wensen.

Plan direct uw afspraak

Vakkundig schilderwerk
voor binnen & buiten

Huijbers Schilderwerken kan alle schildersklussen voor u uit handen nemen. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten en staan voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail.

Neem contact op