Zakelijk

Huijbers Schilderwerken is dé expert op het gebied van duurzame schilder-oplossingen. Wij adviseren u graag over het juiste schilderwerk dat past bij uw gebouw en projectwensen. Hierbij voorzien we klanten van eerlijke adviezen voor zowel de korte als de lange termijn.

Professionele samenwerking

Door onze ruime ervaring en kennis van daken en schilder werkzaamheden zijn wij in staat voor elk project een praktijkgericht advies op te stellen. Doordat we goed op de hoogte zijn van nieuwe wetgevingen, subsidie en fiscale regelingen kunnen we uw kosten minimaliseren. Vanuit onze vestiging in Eindhoven wordt samengewerkt met leveranciers en partners met bewezen kwaliteit, service en expertise. Huijbers Schilderwerken streeft naar kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Wij werken o.a. voor:

  • Utiliteitsbouw, woningcorporaties en vastgoedorganisaties
  • Projectontwikkelaars & aannemers
  • Lokale overheden en gemeenten
  • Vereniging Van Eigenaren
  • Zorginstellingen & onderwijsinstellingen

Wilt u meer informatie, een afspraak maken of samenwerken? Neem dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter via het onderstaand formulier.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakkundig schilderwerk
voor binnen & buiten

Huijbers Schilderwerken kan alle schildersklussen voor u uit handen nemen. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten en staan voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail.

Neem contact op