Over Huijbers Schilderwerken

Huijbers Schilderwerken is breed georiënteerd op het gebied van glas-, schilder- en wandafwerkingen in de meest ruime zin. Achter deze brede oriëntering schuilt 44 jaar ervaring en staat garant voor gedegen kennis en advisering.

Ontstaan vanuit de behoefte van veel opdrachtgevers, het bieden van totaalonderhoud, beschikken wij over een pakket van totale dienstverlening. Behalve gemak biedt dit tal van andere voordelen voor u zoals; één aanspreekpunt, één offerte, snelle coördinatie met korte lijnen, gestructureerde planning tijdens de voorbereiding, de uitvoering en nazorg.

Door een samenwerkingsverband met betrouwbare partners met gevoel en oog voor kwaliteit kunnen wij ‘alles onder 1 dak’ aanbieden met tal van mogelijkheden en variaties. Vanaf tekentafel, aanvraag, (ver)bouwvergunning, fundering, glas-, schilder- en wandafwerkingen tot en met de afwerking van het dak. Huijbers Dakbedekkingen is een van deze betrouwbare partners.

 

Coen Huijbersdirecteur / eigenaar
Marjolein Caanenhoofd commerciële binnendienst

 

Huijbers Schilderwerken staat voor snelle service, goede communicatie, korte lijnen en heldere afspraken.

 

Kunnen we iets voor u betekenen?

Plan direct een afspraak! Voor elk project stellen we het meest geschikte team samen. Enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat uw schilderwerk binnen een gewenste termijn gereed is. Het werk is pas helemaal gereed na een grondige inspectie door ons en uw uiteindelijke goedkeuring en tevredenheid.

Aangesloten bij OnderhoudNL.

Deze brancheorganisatie is nauw betrokken bij de norm- en regelgeving. U kunt erop vertrouwen dat Huijbers Schilderwerken op de hoogte is van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van beschermingstechnieken en applicatiemogelijkheden.

 

Uw tevredenheid is ons succes.
Vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers zijn daarvoor een eerste vereiste. Daarom werkt Huijbers Schilderwerken met goed opgeleid personeel. We hebben een scherp oog voor uw project en voor de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers.

Vakkundig schilderwerk
voor binnen & buiten

Huijbers Schilderwerken kan alle schildersklussen voor u uit handen nemen. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve producten en staan voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail.

Neem contact op